Varje plats måste kontrolleras när ett kontor rengörs.

Varje plats måste kontrolleras när ett kontor rengörs.
De gemensamma områdena på ett kontor är platser som inte får ignoreras. De är ofta även platser som kunderna kommer i kontakt med. Här finns ofta möbler, receptionsdiskar och även toaletter. badrum. Detta kan även vara platsen för många besökares första
intryck. Därför måste städningen fungera även här.
Fikarummet.
Fikarummet kan låta som en av de minst viktiga delarna av en arbetsplats, men detta är ofta en plats dit de anställda går när de har lite tid över. Ibland ligger fikarummet intill ett större kontor och ibland har fikarummet apparater och andra objekt som måste rengöras regelbundet för att hålla platsen säker.
Toaletterna.
Toaletterna är en mycket viktig del av en arbetsplats som ska hållas ren. De är svårare att rengöra men måste skötas ofta för att vara fräscha. Detta är också nödvändigt för att hålla dålig luft borta. Ofta är det toaletterna man tar till sist under en städrunda.
Reningsprocessen för toaletter inkluderar:
* Städning alla delar av en toalett, inklusive sits
* Byte av påse i papperskorgen
* Städning av handfat
* Påfyllning av tvål, toalettpapper och andra konsumtionsvaror
* Vädring av hela utrymmet

Kontorsutrymmet
Till de flesta utrymmen på ett kontor kan man anlita en firma som städar. Själva kontorsutrymmena är dock lite mer komplicerat. Att städa golv och tömma papperskorgar  – och sedvanlig städning – kan givetvis en firma sköta alldeles utmärkt, dock bör själva skrivborden städas av kontorspersonalen. Det är alltid bäst att de håller ordning på sina egna papper och sitt eget arbete, så att inget hamnar på en plats där det inte kan hittas.
Men i övrigt kan man med fördel anlita en städfirma.

Gå in på kontorsstädning.org och lär dig mer – samt jämför olika företags priser med varandra så att du kan spara pengar till ditt företag.

Related posts:

  1. Måste vegetarianer och veganer äta kosttillskottet folsyra?