Tiden då det var bökigt att boka en sportresa är över.

Tiden då det var bökigt att boka en sportresa är över. Det svenska sportreseföretaget LA Travel har varit i branschen sedan 2003 och har en gedigen erfarenhet och kunskap, när det kommer till att sy ihop oförglömliga resor.

Med LA Travel så kan du och dina vänner, snabbt och smidigt, boka in dig på paketresor med flyg, hotell och matchbiljetter till ert favoritlag. LA Travel ger en genväg till läktarna.

På LA Travels webbplats hittar du en sökfunktion där du helt enkelt fyller i vilket lag som du vill se. Du kan också välja att ange en stad eller tidpunkten för resan. Därefter kommer du få förslag och sedan är det bara att gå vidare med sin bokning.

När du använder dig av LA Travel för att boka din resa kan du vara säker på att du är i trygga händer. Resegaranti och prisgaranti gäller. Och vidare kan det också vara skönt att veta att LA Travel erbjuder sina kunder support dygnet runt, vilket är en mycket bra service att ha tillhands då man befinner sig utomlands. Läs mer om Fotbollsresor och F1-resor här

LA Travel har en verksamhet som vilar på flera ben. Förutom resor till de bästa ligamatcherna i fotboll, runt om i Europa, så erbjuder LA Travel även resor till Nordamerika, med NFL och NHL i fokus. Vidare kan du med fördel även använda dig av LA Travel när du vill se Formel 1 på plats.

Vid sidan av mer renodlade sportresor så kan du och ditt företag använda er av LA Travel, ifall ni vill ha ett event eller en kick-off som erbjuder lite mer än det vanliga. Om du skulle ha några frågor så tveka inte att ta direkt kontakt med LA Travel. Mer om resor och villkor hittar du självklart på företagets hemsida.

Fotbollsligor

Related posts:

  1. Boka hotell i madrid