Rehabfysio är en sjukgymnastmottagning i Uppsala

Rehabfysio är en sjukgymnastmottagning i Uppsala, med inriktning mot idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT). På Rehabfysio, som drivs av Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast, erbjuds en lång rad av behandlingar.

Företaget Rehabfysio kan hjälpa dig med specifik anpassad träning. Och några av de behandlingar som erbjuds är ledmobilisering, akupunktur och ”dry needling”, behandling av det perifera nervsystemet och mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia. Du kan även få elbehandling av TENS och NMES.

Rehabfysio.se behandlas akuta och långvariga idrottsskador. OMT, ortopedisk manuell terapi, innebär att sjukgymnasten undersöker besvär från det neuro-muskulo-skelettala rörelsesystemet och ställer en funktionsdiagnos.

Rehabfysio bedriver sjukgymnastik på uppdrag av Uppsala läns landsting. Och för ett besök betalar du endast 150 kronor, oavsett om det är nybesök eller återbesök. Är du under 20 år så är besöket hos Rehabfysio gratis. Frikort gäller och du behöver inte ha med dig någon remiss.

Vill du veta mer om Rehabfysio och vad företaget kan erbjuda just dig? Du når Rehabfysio på telefonnummer 070-383 29 94 och på mejladressen rehabfysio@gmail.com. Du kan boka in dig på ett besök hos Rehabfysio direkt via företagets hemsida, rehabfysio.se.

Innan Katja Kvarnström öppnade egen verksamhet arbetade hon Idromed i Skellefteå, Årsta vårdcentral, Kungsgärdets vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala. Vidare har Kvarnström också arbetat med rörelseanalyser, samt sko- och inläggningsutprovning, på butiken Löplabbet.

Kvarnström har studerat akupunktur, idrottsmedicin, podiatri, ortopedisk medicin och mätmetoder för idrottare. Och just nu läser hon en specialutbildning i ortopedisk manuell terapi.

Ge din kropp den rehabilitering som den förtjänar! Och ju tidigare du sätter igång med din rehabprocess, desto bättre. Ta kontakt med Rehabfysio i Uppsala redan idag!

Related posts:

  1. hotellrum i Uppsala