Professionell trappstädning

Jag ingår i ett förvaltningsbolag och vårt jobb är bland annat att ta hand om ett visst hyreshus i staden. Huset har totalt 10 våningar och över 50 enheter. Byggnaden är så stor att det kan vara svårt att rengöra den.

Vi har både hissar och trappor i byggnaden. Trapporna används inte alltid, men det samlas fortfarande smuts, damm och spindelväv i trapphusen.

Vi brukade anlita en städfirma för att städa varje vecka, men en dag upphörde de överraskande med sin verksamhet. Det kom mycket olägligt för oss, särskilt när en representant från en bostadsrättsutvecklingsfirma ville besöka huset.

I desperation sökte jag efter städföretag på nätet och hittade trappstädning.biz, en hemsida som ser ut som en katalog med olika städföretag. Webbplatsen erbjuder endast professionella och seriösa företag så att du inte behöver slösa varken pengar eller tid. Det är gratis att använda webbplatsen, och du kan enkelt jämföra priserna eftersom alla städfirmorna är uppdelade efter stad.

Jag läste att städföretagen inte bara sopar och torkar trapporna, utan att de också kan tvätta väggar, element, lister, ledstänger, räcken, fönster och hissar.

Vi anlitade en städfirma innan representantens besök. Hon kommenterade sedan att byggnaden var väldigt ren, särskilt trappan.

Det finns mycket mer att lära och läsa om trappstädning för den som är intresserad. Du kan hitta mycket information om du besöker http://www.trappstädning.biz. Här hittar du svar på många frågor man kan ha i ämnet. Behöver du professionell hjälp med din trappstädning kan du få kontakt med städfirmor via denna sida.

No related posts.