Flytta ett antal gånger innan de får en mer permanent bostad

Idag är det många som hinner flytta ett antal gånger innan de får en mer permanent bostad. Inte minst är det unga som på grund av den stora bristen på bostäder tvingas flytta runt. Ett problem är ofta vad man ska göra av sina saker. Inte sällan blir man ju tvungen att flytta från en större till en mindre bostad. När det händer är det enklaste lösningen ofta att hyra förvaring. Men vart ska man vända sig? Vilket företag erbjuder de bästa villkoren? Och vilket är det mest prisvärda alternativet?

http://www.pickupstorage.se har sedan en tid satsat på mer flexibla lösningar. Här slipper du både bindningstid och deposition. Du betalar dessutom endast för det utrymme du utnyttjar. Är det här något som låter intressant? Ta dig då en titt på PickupStorage.se.

PickupStorage förvarar inte bara möbler och husgeråd. Här kan även företag förvara och arkivera handlingar. PickupStorage följer bokföringslagen och ser till att dina handlingar förvaras på ett strukturerat och lättåtkomligt sätt. Att hyra förvaring är en perfekt lösning för företag som har begränsat utrymme och som vill fokusera på sin egen verksamhet.

Hos PickupStorage förvarar du stort som smått. Det finns egentligen inga riktlinjer kring hur stora eller små volymer du kan magasinera. Hela tanken bakom PickupStorage är att erbjuda flexibla lösningar för privatpersoner såväl som för företag. PickupStorages lokaler är klimatkontrollerade och väl bevarade – allt för att du som kund ska känna dig trygg. Lokalerna är larmade och kameraövervakade. Dessutom bevakas de dygnet runt av Larm Assistans. Läs mer på http://www.pickupstorage.se/foretagslosningar/

Related posts:

  1. behov av att värdera din bostad