Den innovative svensken Jens Saltin är tillbaka

Den innovative svensken Jens Saltin är tillbaka! När han för en tid sedan meddelade att han lämnar det omåttligt framgångsrika företaget Klarna var det många som undrade vad som skulle bli nästa steg i karriären.

Svaret? Steven! Tillsammans med systemutvecklaren Fredrik Olofsson har Jens Saltin tagit fram en app som gör det enkelt och smidigt att hantera gruppbetalningar. Tack vare Steven ser man klart och tydligt vem som betalat sin del för den senaste restaurangnotan.
Med Steven slipper du även omaket att ringa det där pinsamma samtalet och påminna din kompis om att han eller hon glömt bort att betala sin del av kakan. På många sätt känns Steven som ett självklart komplement till Swish.

Och mycket talar för att Steven kommer att bli en stor succé. För är det någon som har gedigen erfarenhet när det kommer till smarta betalningslösningar så är det onekligen Jens Saltin.

Under sju års tid arbetade Saltin på flera högt uppsatta platser inom framgångssagan Klarna. Det första uppdraget Saltin hade var som key account manager för Klarna mobil. Och när han lämnade Klarna var han landschef över den viktiga marknaden Storbritannien.

Jens Saltin har en mastersexamen från Handelshögskolan, i Stockholm, samt varit anställd hos Nordea, i Stockholm, på en hedgefond i San Fransisco men även på Goldman Sachs, i London.

Jens Saltin och Fredrik Olofssons app Steven är tänkt att till en början ska lanseras i Sverige. Men sedan är målet att den ska flyga in i mobiltelefoner runt om i Europa. Ta chansen att ladda ner Steven så snart på får möjlighet. För med hjälp av Steven slipper ni att ägna delar av utekvällen kring att dividera över en nota och kan koncentrera er på att ha roligt istället!

No related posts.